Kayseri Park'ta hareketli dakikalar!

İsrail'in Filistin'de katliam niteliğindeki eylemleri sürüyor. Kayseri'de ise protestolar devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Park'ta da hareketli dakikalar yaşandı. Vatandaşın o hareketine kimseden tepki gelmedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Park'ta hareketli dakikalar!

İsrail'in Filistin'de katliam niteliğindeki eylemleri sürüyor. Kayseri'de ise protestolar devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Park'ta da hareketli dakikalar yaşandı. Bir vatandaş Kayseri Park'taki starbucks kafesinde oturan vatandaşlara çağrı yaptı. Kafede oturan vatandaşlar ise tepki vermedi.

İsrail, Gazze şeridine yönelik saldırılarına ara vermeden 184 gündür devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı 7 Ekim'den bu yana 33 bin 175 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 bin 886 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Türkiye'de de sivillere yönelik yapılan saldırı nedeniyle eylemler yapılıyor. Kayseri'de de çeşitli protestolar düzenleniyor.

Protestolar sürerken Kayseri Park'ta bir vatandaş ünlü kahve zincir markası Starbucks'ta oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Balkon kısmından kafede oturan vatandaşlara ''İçtiğiniz kahvede çocuk kanı var!'' şeklinde bağırdı.

Müşterilerin ise vatandaşı görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.