Kayseri'nin güzelliği TRT ekranlarında!

Kayseri'nin doğal ve tarihi güzelliklerini ön plana çıkaran bir girişim TRT ekranlarında yer alacak. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde turizme kazandırılan Soğanlı Vadisi TRT'nin yeni başlayacak Karaağaç dizisine ev sahipliği yapacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde… 

Kayseri'nin güzelliği TRT ekranlarında!

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan Soğanlı Vadisi, Kayseri'nin doğal güzelliklerinden biri olarak öne çıkıyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in önderliğinde vadinin turizme kazandırılması için önemli adımlar atılıyor. Bu turizm atağının bir parçası olarak Soğanlı Vadisi, TRT'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin çekim mekanlarından biri olacak.

Soğanlı Vadisi, turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon haline gelerek ulusal ve uluslararası arenada tanıtılmaya başlandı. Bu turizm atağının bir parçası olarak Soğanlı Vadisi, TRT'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin çekim mekanlarından biri olacak.

Kayseri'nin güzelliği TRT'de tanıtılacak!

Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Vali Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla bu heyecanı takipçileriyle paylaştı.

Vali Çiçek,’ Çok az kaldı… TRT’nin muhteşem yapımı olan Karaağaç Dizisi’ne ev sahipliği yapan Soğanlı Vadisi, ekranla buluşmaya gün sayıyor…’ dedi.

Kayseri'nin güzelliği TRT'de tanıtılacak!

Başrollerinde Olgun Şimşek ve birçok önemli ismin yer aldığı Karaağaç dizisi, 1970'li yıllarda geçen duygusal bir yapıma sahip olacak. Soğanlı Vadisi'nin yanı sıra Kayseri il merkezi Yeşilhisar ilçesi ve Mustafa Paşa da çekimlerin gerçekleştirileceği diğer mekanlar arasında yer alıyor.

Kayseri'nin güzelliği TRT'de tanıtılacak!

Dizinin yönetmeni Ufuk Hakan Eren, Soğanlı Vadisi'nin muhteşem doğal güzelliklerinin projeye mükemmel bir uyum sağladığını belirterek, çekimlerin bu vadiye yapılmasına karar verdiklerini söyledi.

Kayseri'nin güzelliği TRT'de tanıtılacak!

Oyuncu Olgun Şimşek ise Soğanlı Vadisi'nin büyüleyici atmosferini vurgulayarak, Kapadokya'nın giriş kapısı olarak tarihi zenginliği ve doğal güzelliğiyle büyüleyici bir mekan olduğunu ifade etti.