Kayseri Koca Yürekli Çocuğu Konuşuyor!

Kayseri Kocasinan'da Erkilet Millet Bahçesi'nde bir çocuğun ağaç dikme isteği ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile arasındaki etkileyici diyalogları gönül fethetti. O anların hikayesi Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Koca Yürekli Çocuğu Konuşuyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Erkilet Millet Bahçesi ağaçlandırma çalışmalarında yürekleri ısıtan bir olay yaşandı. 
Millet Bahçesi’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, koca yürekli bir çocuğun ağacı kendi dikme isteği hem duygulandırdı hem gururlandırdı hem de gülümsetti.
Küçük bir çevre gönüllüsü ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar arasındaki diyalog viral oldu. Çevre gönüllüsü çocuk ağacı ‘Ben kendim ekmek istiyorum’ sözleriyle başlayan diyalog, Başkan Çolakbayrakdar'ın ‘Evet al bakalım küreği eline’ yanıtı ile devam etti. Küçük çevrecinin ağaçlarının kendi elleriyle dikme arzusu, güne damgasını vurdu. Çevre bilincinin çoğalması ve gelecek nesillere bırakılacak üretimin kıymetinin çocuklara bu şekilde yansıması günün en çok konuşulanı oldu. 
Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ile koca yürekli çocuğun konuşmaları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medya üzerinden yayınlandı. 

Kayseri Koca Yürekli Çocuğu Konuşuyor!

Başkan Çolakbayrakdar, sosyal medya hesabından bu anı video ile paylaşarak, ‘’İlle de kendi ekmek istedi, aldı eline küreği.  Çocukların dünyası o kadar temiz ve masum ki; onlara tertemiz bir gelecek bırakmak boynumuzun borcu. Siz daha güzel yarınlara ulaşın diye çocuklar, biz bugünden geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz." sözlerini kullandı.