Kayseri'den kısa kısa... Bugün neler yaşandı? (22 Temmuz 2023)

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 22 Temmuz 2023 günü gündeme yansıyan haberleri sizler için derledik. Kayseri'de bugün manşetlere yansıyan haberlerin özeti sizlerle... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'den kısa kısa... Bugün neler yaşandı? (22 Temmuz 2023)

Kayseri Anadolu Haber olarak bugün (22 Temmuz 2023) neler yaşandığını sizler için derledik. İşte bugün manşetlere yansıyan haberler…

Kayseri'de hırsızın rahatlığı pes dedirtti!

Kayseri’de bir kamyonetten 20 bin TL çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti. Aracın kilidini zorlayıp kapısını açan şahıs, araç içerisinde bulunan 20 bin lira nakit para, şapka, çanta ve su matarasını çaldı. O anlar kameralara böyle yansıdı. 

Piknik planı yapanlar dikkat! Bakanlık'tan mangal yasağı...

Hafta sonunu piknik yaparak geçirmek isteyen vatandaşlar, Bakanlık tarafından yayınlanan genelge ile şoka uğradı. Son günlerde ülkemizde meydana gelen orman yangınları nedeniyle bazı bölgelerde mangal ateşi yakmak yasaklandı.

TÜMA verileri açıkladı! ERÜ kaçıncı sırada?

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Üniversitelerin Genel Memnuniyet Sıralamasında Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden sonra büyük bir başarı göstererek 488 puanla 15. sıraya yerleşti. 

İndirim yapan mağazada izdiham!

Kayseri'de ev eşyası satan bir mağaza, yeni yer açması sebebi ile indirimli ürünler satınca, vatandaşlar mağaza önünde izdihama sebep oldu.

Kayseri'de bir mahalle diken üstünde! Sürü halinde geziyorlar!

Kayseri'de bir mahalle başıboş gezen köpekler sebebiyle diken üstünde yaşıyor. Mahalleliler sürü halinde gezen köpeklere çözüm bulunmasını istiyor.

Kayserili avukat oyunu bozdu!

İzmir Menemen'de taraflar arasında Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen bir soruşturma çerçevesinde Yeminli Mali Müşavir ve davaya Bilirkişi olarak atanan İzmir Aliağa'da görev yapan M.A.'nın bilirkişi olarak görevlendirilmesi ile ilgili skandal rüşvet iddiasını Kayseri Barosu avukatlarından Av. Mehmet Tav ortaya çıkardı. 

Bilim dünyasında önemli gelişme! 7 üzeri depremler önceden haber verilecek

Bilim dünyasında önemli bir gelişme yaşanıyor. 7 ve üzeri depremleri, tam 2 saat önceden haber verebilecek bir formülü keşfedildi. Science dergisinde yayınlanan bu yeni formülde, 7 ve üzeri depremlerin meydana gelmeden önce tam 2 saat önceden tahmin edilmesine olanak sağlıyor. Böyle bir teknolojinin, etkilenen bölgelerde zamanında önlem alınmasına ve can kaybının en aza indirgenmesine büyük katkı sağlayacağı bildiriliyor.

ALO 181'e rekor çağrı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ALO 181 hattının yılın ilk 6 ayında rekor çağrı aldığını açıkladı. Bakan Mehmet Özhaseki, ‘ALO 181 Çağrı Merkezi ile tapu randevusu, Web tapu başvurusu işlemlerini kolaylaştırıyor, ‘Yerinde Dönüşüm’ projemize ilişkin soruları cevaplıyoruz’ dedi.

Mustafa Ceceli Kayseri'de

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti. Ceceli, moral ziyareti ardından çocuklara mini konser verdi.

Hürmetçi Sazlığı'nda sincaplar yuvalarından çıktı

Deniz seviyesinden yaklaşık bin 73 metre yükseklikte yer alan ve Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından geçen göç rotası üzerinde bulunan Hürmetçi Sazlığı’nda yaşayan sincaplar havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkıp doğada yiyecek aramaya başladı. 

Kayserispor loca satışlarında son biletler!

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akın, loca satışlarının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Akın, "İlgi gösteren kurum, kuruluş ve taraftarlara teşekkür ederiz" dedi.