Kayseri'deki büyük yürüyüşün ismi değiştirildi!

Kayseri Filistin Destek Platformu, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında şehit düşen 6 askerimiz için, planlanan Büyük Filistin Yürüyüşü'nü, aziz şehitlerimiz adına değiştirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'deki büyük yürüyüşün ismi değiştirildi!

Dün akşam saatlerinde Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 6 kahraman askerimiz şehit oldu. Bu acı haberin ardından bugün Kayseri Filistin Destek Platformu öncülüğünde gerçekleştirilecek olan yürüyüşte değişikliğe gidildi. 

Dün akşam saatlerinde Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit olurken 4 askerimiz yaralanmış ardından yaralı 3 askerimiz de şehit düşmüştü.

6 ilde baba ocağına ateş düştü; Malatya, Denizli, Afyonkarahisar, Sinop, Zonguldak ve Tokat illeri yasa boğulurken tüm Türkiye şehitleri için ağladı. 

Büyük Filistin Yürüyüşü, şimdi aziz şehitlerimiz ve vatanımız adıyla anılacak. 410 metrelik Türk Bayrağı'nı taşıyan yürüyüş, Sivas Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak ve aziz vatan için dualar eşliğinde meydanda son bulacak.

Yürüyüş saat 14.00'te başlayacak...