- Haberler
- Güncel
- Kayseri'de yüzlerce kişi Avla Kanyonu'nu Keşfettikten sonra eğlence dolu bir akşam geçirdi
Kayseri'de yüzlerce kişi Avla Kanyonu'nu Keşfettikten sonra eğlence dolu bir akşam geçirdi
Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Yeşilhisar Yerel Eylem Derneği koordinasyonunda, Kaymakamlık ve Belediye'nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 250 öğrenci ve vatandaş katıldı.
Avla Kanyonu’nda gerçekleştirilen yürüyüşe Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Adıgüzel de katılırken, öğrenciler ve vatandaşlar güzel havada doğayla iç içe vakit geçirdi. Katılımcılar, kanyonun doğal güzellikleri arasında yürüyüş yaparak Yeşilhisar’ın önemli doğal alanlarından birini yakından görme fırsatı buldu.
Yürüyüşün ardından düzenlenen müzik dinletisiyle katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte hem doğa bilincinin artırılması hem de öğrencilerin ve vatandaşların ilçenin doğal güzellikleriyle buluşturulması amaçlandı.
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, etkinliğin ardından yaptığı paylaşımda ilçenin doğal güzelliklerini birlikte keşfetmenin ve doğayla buluşmanın önemine dikkat çekerek, etkinliğe katılan öğrencilere ve vatandaşlara teşekkür etti.

