Kayseri'de yaz kaçamağı artık daha kolay! Direkt uçuşlar başlıyor
Yaz tatili için plan yapan Kayserilileri sevindirecek gelişme açıklandı. Aktarma derdi olmadan popüler tatil rotalarından birine ulaşım mümkün hale geliyor. Peki, ilk sefer ne zaman, uçuşlar hangi günler yapılacak?
Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte seyahat planları da hız kazandı. Kayseri’den tatil bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak yeni bir hava ulaşımı seçeneği devreye giriyor. Özellikle kısa sürede deniz tatiline çıkmak isteyenler için dikkat çeken gelişme, şehirde şimdiden ilgi uyandırdı.
AJet’in duyurduğu yeni sefer planlamasına göre Kayseri Erkilet Havalimanı ile Milas-Bodrum Havalimanı arasında direkt uçuşlar başlayacak. Yeni hattaki ilk uçuşun 27 Haziran’da yapılacağı açıklandı.
Aktarmasız ulaşım dönemi
Yeni düzenleme ile Kayseri’den Bodrum’a gitmek isteyen yolcular artık aktarma yapmak zorunda kalmayacak. Haftada iki gün karşılıklı gerçekleştirilecek uçuşlarla seyahat süresinin kısalması ve ulaşımın daha pratik hale gelmesi bekleniyor.
Açıklanan programa göre seferler salı ve cumartesi günleri yapılacak. Böylece özellikle hafta sonu tatili ya da kısa yaz kaçamağı planlayanlar için alternatif bir ulaşım seçeneği oluşmuş olacak.
Tatil planları değişebilir
Türkiye’nin en çok tercih edilen yaz destinasyonları arasında yer alan Bodrum’a Kayseri’den doğrudan ulaşım imkânı, tatil planlarını yeniden şekillendirebilir. Daha önce Ege’ye gitmek isteyen birçok yolcu bağlantılı uçuşlarla zaman kaybı yaşarken, yeni hat bu süreci önemli ölçüde kolaylaştıracak.
Sadece turistik seyahatler değil, iş amaçlı yolculuklarda da iki şehir arasındaki hareketliliğin artması bekleniyor.
Yeni hava hattıyla birlikte Kayseri ile Bodrum arasında ulaşım daha hızlı, daha konforlu ve daha erişilebilir hale gelmiş olacak.