Kayseri'de Unutamayacağım Şeylerden Bir Tanesi 'Uyum Kültürü'

Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, memuriyette görev yeri değiştirmenin kaçınılmaz bir durum olduğunu ve bayrak değişiminin her daim yaşanabileceğini belirtti. Şahin, 'Kayseri'deki unutulmaz ve unutamayacağım en önemli şeylerden bir tanesi 'uyum kültürü'. Kime gittiysem, kimin kapısını çaldıysam, Kayseri üzerinde eğer Kayseri'nin menfaatine olacak bir işse herkes canla başla bize destek verdi.' şeklinde konuştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de Unutamayacağım Şeylerden Bir Tanesi 'Uyum Kültürü'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, Şahin ile görev süresi boyunca yakın çalıştıklarını vurgulayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Görev süresi boyunca Kayseri’de önemli işler yaptığına biz şahidiz. İzmir’de bir Kayserili olarak biz onu göreceğiz. İzmir’de Kayseri’den gidenlerin bir evi olduğunu varsayarsak rahatlıkla gidebileceğiz” dedi. 

Kayseri'de Unutamayacağım Şeylerden Bir Tanesi 'Uyum Kültürü'

Kösedağ, Müdür Şahin’i unutmayacaklarının altını çizerek, İzmir’de çok başarılı işler yapmasını temenni etti. 

Şahin memuriyette görev yeri değiştirmenin kaçınılmaz bir durum olduğunu ve bayrak değişiminin her daim yaşanabileceğini belirterek şunları kaydetti:
“Sayın Cumhurbaşkanı’mızın cumartesi günü çıkan kararnamesiyle, 5 Kasım 2018 tarihinden itibaren Kayseri’ye elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık.” İfadelerine yer verdi. 

Yapılan işlerin tamamı sadece il müdürünün ya da il müdürlüğünün başarısı değil diyen Şahin; “Kayseri’deki unutulmaz ve unutamayacağım en önemli şeylerden bir tanesi ‘uyum kültürü’. Kime gittiysem, kimin kapısını çaldıysam, Kayseri üzerinde eğer Kayseri’nin menfaatine olacak bir işse herkes canla başla bize destek verdi.” şeklinde konuştu. 

Kayseri'de Unutamayacağım Şeylerden Bir Tanesi 'Uyum Kültürü'

Metin Kösedağ, cemiyet mensupları ve tüm Kayseri’ye teşekkür ettiğini ifade eden Şahin, İzmir’de hizmetlerine devam edeceğini Kayseri’ye yapılan hizmetleri orada da sürdürmek istediğini aktardı.

Çıtayı biraz daha yukarı çıkarmak için çaba sarf edeceğini vurgulayan Şahin sözlerini şehirde tarımın kritik önemine dikkat çekerek şu şekilde sürdürdü; “Kayseri tarımda yükselen trendini devam ettirecektir diye düşünüyorum. Çünkü Türkiye’deki en önemli üretim merkezlerinden biri. Bayrak yarışında bayrağı devralacak arkadaşa arkadaşımızın bizim yaptıklarımızdan çok daha fazlasını yapacağına inanıyorum.”