Kayseri'de Rekor Kırılacak: Önleminizi alın!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı konusunda Kayseri ve İç Anadolu Bölgesindeki  vatandaşları bilgilendirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de Rekor Kırılacak: Önleminizi alın!

 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı konusunda Kayseri ve İç Anadolu Bölgesindeki  vatandaşları bilgilendirdi.Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları artan sıcaklıklara karşı uyardı.

Sıcak Hava Geliyor

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, 'Son meteorolojik değerlendirmelere göre, geçtiğimiz hafta boyunca bölgemizi etkileyen yağışlı hava yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacak. Bölgemizde mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonundan itibaren artarak mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar gibi risk gruplarındaki vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor,' ifadeleri kullanıldı.

Kayseri'de Rekor Kırılacak: Önleminizi alın!

Kayseri'de Hava Durumu

Kayseri'de bu hafta hava sıcaklıklarının pazartesi günü 27 derece, salı günü 28 derece, çarşamba günü ise 29 dereceye ulaşması bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları artan sıcaklıklara karşı uyardı.