Kayseri'de ramazan tarifesi – Kırmızı ete indirim gelecek mi?

Et ve Süt Kurumu Ramazan öncesi belirlenen fahiş fiyatlar için harekete geçti. Marketlerin spekülatif şekilde artan fahiş fiyatlarından memnun olmayan Et ve Süt Kurumu iki şehirde birden fazla yerel zincir market ile anlaştı. Et ve Süt Kurumu fahiş fiyat artışlarında etkili olacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayseri'de ramazan tarifesi – Kırmızı ete indirim gelecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan Et ve Süt Kurumu (ESK) Ramazan ayı gelirken artan kuşbaşı ve kıyma fiyatları için yeni bir karar açıkladı. Türk vatandaşlarının uygun fiyata kırmızı et alması için harekete geçen Et ve Süt Kurumu haberimizde…

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK) iki büyük şehirde 2 bin 500'den fazla yerel markette ucuz et satılması için işbirliğine gitti.

İşbirliği kapsamında yaklaşan Ramazan ayını fırsat bilerek kilosunu 500 TL’nin üstüne çıkardıkları kıymanın kilosu 314 TL’den, fiyatı 600 TL’ye yaklaşan kuşbaşının kilosu ise 344 TL’den satılacak.

Kayseri'de ramazan tarifesi – Kırmızı ete indirim gelecek mi?

Et ve Süt Kurumu’nun yaptığı anlaşma Ankara ve İstanbul şehirleri için geçerli olacak. Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (Ankara PERDER) ve İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) ile anlaşan Et ve Süt Kurumu, diğer iller için bu anlaşmanın yapılıp yapılmayacağı ile ilgili bilgi henüz vermedi.

İlerleyen günler de Kayserililer de böyle bir kampanyanın yapılmasını bekliyor.