Kayseri'de İsrafın Böylesi Görülmedi!

Kayseri'de yağışlar Nisan ayından beri aralıklı olarak devam ediyor. Son günlerde artan yağışlarda Kayseri'de çekilen görüntü WhatsApp ihbar hattımıza bir vatandaş tarafından 'İsrafın böylesi görülmedi' yorumu ile gönderildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de İsrafın Böylesi Görülmedi!

Son günlerde artan yağışlarda Kayseri’de çekilen görüntü WhatsApp ihbar hattımıza bir vatandaş tarafından ‘İsrafın böylesi görülmedi’ yorumu ile gönderildi.

Kamuda tasarruf fonlarının yürürlüğe girdiği bu günlerde Kayseri’den gelen görüntü tepki çekti. Kayseri Tuna Caddesi üzerinde lokantaların önünde bulunan parkta yağmur altında çimlerin sulanması vatandaşların dikkatlerinden kaçmayarak tepkisine sebep oldu. Vatandaş akşam saatlerinde yağmurun en şiddetli anında fıskiyelerin çalıştığını ve 20 dakika boyunca takip ettiğini ifade ederek; ‘Asla kapatmadılar. 20 dakika boyunca bekledim. Sonrasında artık gitmem gerekiyordu, gittim. Resmen israf. Kamuda tasarruf diyorlar ama hiç uyan yok. Fıskiyelerin saatle çalıştığını biliyorum. Yağmurlu günde kapatmak çok mu zor?’ ifadelerinde bulundu.

Kayseri'de İsrafın Böylesi Görülmedi!

Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13