Kayseri'de İftar Çadırında Bugün Menü Ne?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ve Hunat Camii önüne iftar çadırını kurdu. İftar çadırında hangi gün ne menü olacağı sık sık araştırılıyor. Peki, bugün iftar çadırında menü ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de İftar Çadırında Bugün Menü Ne?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ve Hunat Camii önüne iftar çadırını kurdu. İftar çadırında hangi gün ne menü olacağı sık sık araştırılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Memduh Büyükılıç’ın talimatlarıyla, biriHunat Camii’nin yakınında, bir diğeri de Cumhuriyet Meydanı’nda olmak üzere iki iftar çadırını vatandaşlarla Ramazan ayında buluşturdu. Sadece belediyenin hizmeti mantığı içerisinde, hayırseverlerle, katkı sağlamak isteyenlerle işbirliği halinde ‘buyurun dostlar buyurun, Halil İbrahim Sofrası’na sloganı ile kurulan iftar çadırında, vatandaşlar, sıcak çorbalarını, yemeklerini yiyecekler.

Kayseri'de İftar Çadırında Bugün Menü Ne?

Bugün Menüde Ne Var?

İftar çadırlarına yoğunluk iki saat öncesinden başlıyor. Uzayıp giden kuyruklarda insanlar çadırda yer bulabilmek için bekliyorlar. Güvenliklerin beklediği iftar çadırlarında, bir saat öncesinde kapılar açılıyor ve insanlar içeriye gruplar halinde alınıyor. İçeride herkesi masaya oturtmak için görevliler mesai harcarken, ayrıca çadıra kurulan ekranla da insanlara programlar düzenleniyor.

Bugün iftar menüsün de; Çorba, kıyma sote, pilav, salata ve tatlı bulunuyor.