Kayseri'de güncel döviz kuru fiyatları (1 Nisan)

Nisan ayının ilk günü döviz kurunun hangi seyirde ilerlediği merak konusu oldu. Yatırım tarafından en çok tercih edilen dolar kuru seçim sürecinden sonra yükselişe geçti. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 1 Nisan güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel döviz kuru fiyatları (1 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlerin ardından Nisan ayının ilk günü yatırımcılar döviz kuru nasıl seyrettiğini merak ediyor. Seçimlerin sonuçlarının piyasalara etkisiyle birlikte döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Özellikle yerel siyasi gelişmelerin ulusal ekonomi üzerindeki etkileri ve piyasalarda oluşturduğu algı, döviz kurlarının seyrini belirlemede önemli bir rol oynuyor.

Dolar kuru, Nisan ayının ilk gününe yüzde 12 oranında yükseliş yaşadı. Ekonomist İslam Memiş, doların 40 TL, Euro'nun 50 TL ve gram altının 3 bin TL seviyelerini aşabileceği öngörüsünde bulunuyor. Bu tahminler, yatırımcılar için hem bir uyarı hem de bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini de vurguladı.

Öte yandan Borsa İstanbul'un 12-15 bin puan seviyelerine ulaşabileceğini belirten uzmanlar, yatırımcıların panik yaparak hareket etmesinin yanlış olduğunu vurguluyor. Piyasaların doğru okunması gerektiğini savunuyorlar.
Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.
1 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları
Dolar
Alış: 32,43
Satış: 32,38
Euro
Alış: 35,00
Satış: 35,02
Sterlin
Alış: 40,95
Satış: 40,96