Kayseri'de golf aracıyla ücretsiz hizmet!

Kayseri'deki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte çok sayıda vatandaşı ağırlamaya başladı. Alandaki ücretsiz bir hizmet ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de golf aracıyla ücretsiz hizmet!

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte pek çok vatandaşı ağırlamaya başladı. Bununla birlikte millet bahçesinde bulunan faaliyet alanları insanların keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Millet bahçesine giden Yaşlı, Engelli ve Çocuklar için ise ücretsiz hizmet de Büyükşehir Belediyesince sunuluyor.

Şehrin merkezi konumlarından bir yerde olan millet bahçesi içerisindeki çalışmalar devam ederken, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan ve adeta görsel şölen sunan alan içerisindeki gölet, sanat galerisi, aktivite, piknik, bisiklet, yürüyüş alanlarıile yaz ayları renkli görüntülere sahne olmaya başladı.

Millet bahçesini ziyaret eden vatandaşlar göl kenarında yürüyüş yaparken açık alanda fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmiyor. Alanın ferah atmosferi, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için rahat bir ortam oluşturuyor.

Kayseri'de golf aracıyla ücretsiz hizmet!

Golf aracı ile ücretsiz tur imkanı!

Büyükşehir Belediyesi özellikle yaşlı, engelli bireyler ve çocuklara millet bahçesinde tur atabilmeleri için özel imkan sağlıyor.

Toplamda 1 milyon 260 bin metrekare alan olduğu belirtilen millet bahçesini tam anlamıyla keşfedemeyen vatandaşları göz önünde bulunduran belediye, golf araçları ile ücretsiz tur hizmeti veriliyor.

Kayseri'de golf aracıyla ücretsiz hizmet!