Kayseri'de Geri Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Soğanlı Vadisi'nde güzel şeyler oluyor' cümleleriyle duyurduğu TRT ekranlarında yayınlanacak Kayseri'de çekilen 'Kara Ağaç Destanı' dizisinde geri sayımı başladı. Kara Ağaç Destanı ne zaman ekranlara gelecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Geri Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek önderliğinde turizme kazandırılan Soğanlı Vadisi, TRT’nin yeni başlayacak olan dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’nın’ çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Dizinin yayına gireceği tarih belli oldu, geri sayım başladı!

Kayseri'de Gerim Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Kayseri’nin turizmde yükselen değeri olarak ön plana çıkan ve yaygın medyada dikkatleri üzerine çeken Soğanlı Vadisi, kentin eşsiz doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. Turistlerin hayranlıkla gezdiği bir destinasyon haline gelen Vadi, Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde bulunuyor. Vali Gökmen Çiçek’in ‘Soğanlı Vadisi’nde güzel şeyler oluyor’ açıklaması ile duyurduğu TRT’nin yeni yapımı ‘Kara Ağaç Destanı’ dizisinde Soğanlı Vadisi doğal güzellikleri ile izleyicileri cezbetmeye hazırlanıyor.

Kayseri'de Gerim Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Bu muhteşem doğal ortam, dizinin atmosferine gerçeklik katarak, seyircilere benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Dizinin başrollerinde Olgun Şimşek, Meltem Akçöl ve Emre Kıvılcım olduğu dizi güçlü kadrosu ile seyircilerin ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Kayseri'de Gerim Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Geri Sayım Başladı!

1970’li yıllarda geçen güçlü bir toprak hikâyesini anlatan dizi de Olgun Şimşek, Celal Ağa karakterine hayat verecek. ‘Firavun’un evinde Musa var artık’ sloganı dizinin içeriği hakkında gizem ve heyecanı ön plana çıkararak izleyicinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Dizi, bir toprak hikâyesini temel alarak, aile bağları, geçmişle yüzleşme ve toplumsal konulara odaklanacak.

Kayseri'de Gerim Sayım Başladı! – Vali Açıklama Yapmıştı…

Kara Ağaç Destanı dizisinde kimler oynuyor?

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi isimlerin yer aldığı Kara Ağaç Destanı 23 Şubat Cuma günü saat 20.00’de TRT 1 ekranında seyirci ile buluşacak. Dizi son tanıtımın da dikkatleri üzerine çekti. Soğanlı Vadisi’nden de görüntülerin olduğu fragman izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.