Kayseri'de eski başkandan Meral Akşener'e sitem: Canınız sağ olsun

İYİ Parti Kayseri eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Sebati Ataman, X sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sitem etti. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de eski başkandan Meral Akşener'e sitem: Canınız sağ olsun

Son yerel seçimde büyük bir oy kaybı yaşayan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, 27 Nisan'da yapılacak seçimli Olağanüstü Genel Kurultay'da aday olmayacağını açıklamıştı.

Akşener, aday olmayacağını açıkladıktan sonra X hesabından birçok kişiyi takipten çıkardı. Akşener, İYİ Partili Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Uğur Poyraz'ın yanı sıra gazeteci İsmail Saymaz'ı takipten çıkardı. 

KAYSERİ ESKİ İL BAŞKANINI DA TAKİPTEN ÇIKARDI

Meral Akşener, İYİ Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Sebati Ataman'ı da takipten çıkardı. Ataman, yerel seçim sonrası alınan sonuçların ardından parti yönetimine istifa çağrısı yapmış ve genel başkanlık için de Akşener'in yardımcısı Koray Aydın'ın en uygun isim olduğunu dile getirmişti.

'CANINIZ SAĞ OLSUN'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ataman, " Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener  takipten çıkmış, canınız sağ olsun genel başkanım… Biz sizi dinledik, siz demiştiniz ya; “ bir gün benden gelecek bir telefon ile vicdanınız arasında kalırsanız, vicdanınızı dinleyin” diye. Bizde öyle yaptık… Saygılar…" ifadelerini kullandı.

Kayseri'de eski başkandan Meral Akşener'e sitem: Canınız sağ olsun