Veli Altınkaya Ölüm Yıl Dönümünde Unutulmadı…

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ölümünün 3. Yıldönümünde unutulmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Veli Altınkaya Ölüm Yıl Dönümünde Unutulmadı…

Kayseri’nin sevilen simalarından Gazeteci Veli Altınkaya ölümünün 3. yılında da unutulmadı. Kayseri basının önemli değeri Altınkaya için Kayseri belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, siyasiler ve basın camiası mesajlar yayımladı. 

Mart 2021’de korona virüs testi pozitif çıkan Gazeteci Veli Altınkaya, Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavi altındayken, durumu ağırlaşınca Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Altınkaya, 14 Nisan 2021’de hayata gözlerini yummuştu. Altınkaya’nın cenazesi, Hulusi Akar Camii’nde protokol üyeleri, meslektaşları ve vatandaşların da katıldığı cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedilmişti.

Veli Altınkaya Kimdir?

Veli Altınkaya, Ocak 1962’de Kayseri'nin Sarız ilçesine bağlı Yalak (Yeşilkent) beldesinde doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve yüksek öğrenimi Kayseri ve Eskişehir’de tamamladı. Gazeteciliğe 1981 yılında başlayan Altınkaya, Türkiye, Kayseri Olay, Kayseri Anadolu Haber, Akın Günlük, Kayseri Haber gazeteleri ile Erciyes TV ve Kay TV’de çeşitli görevlerde bulundu. 1985-1989 arasında Kayseri Belediye Başkanı Basın Danışmanı olarak görev yaptı. 1987-2009 tarihleri arasında 22 yıl süreyle TRT Kayseri Temsilciliğinde bulundu.

Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak kıymetli büyüğümüz Veli Altınkaya'yı rahmetle anıyoruz...