Kayseri'de Dudak Uçuklatan Kuaför Fiyatları

Kayseri'de kuaför fiyatları dudak uçuklatıyor. Çevre illerde kuaför hizmetlerine gelen artışla birlikte Kayseri'de de fiyat artışı yaşandı mı yoksa fiyatlar zaten böyle miydi sıkça araştırılıyor. Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası yeni fiyatları yayınladı mı? Kuaför işlemlerine zam geldi mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Dudak Uçuklatan Kuaför Fiyatları

Kayseri'de kuaför fiyatları dudak uçuklatıyor. Çevre illerde kuaför hizmetlerine gelen artışla birlikte Kayseri’de de fiyat artışı yaşandı mı yoksa fiyatlar zaten böyle miydi sıkça araştırılıyor. Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası yeni fiyatları yayınladı mı? Kuaför işlemlerine zam geldi mi? 

Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası ile yapılan görüşmeler sonrasında zamlı fiyatların ay sonunda fiyatlara yansıyacağı öğrenildi. Kayseri Berberler ve Kuaförler odası ile yapılan görüşmeler de fiyatların Oda tarafından belirlendiği ve kuaförlerin bu belirlenen fiyatların altına düşmesi mümkünken, üstü bir fiyat vermelerinin mümkün olmadıklarını söylendi.

Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası 2023 fiyatlarına göre;

Gelin Başı; 2300-2400 TL

Kesim; 200 TL

Dip Boyası; 650 TL

Ombre; 2000 TL

Sombre; 1350 TL

Maşa; 300 TL

Röfle; 1700 TL

Kaş-Bıyık; 160 TL

Ağda (tüm); 750 TL

Kuaförlerle yapılan görüşmelerde zamlı fiyatların güncel fiyatlara yansıdığı bilgisi alındı. Buna göre Kayseri’de şu anda güncel fiyatlar geçen senenin fiyatları ile neredeyse hemen hemen aynı konumda.

Kayseri’deki Kuaför fiyatları güncelde şöyle;

Fön; 100 TL’den 150 TL’ye yükseldi.

Dip Boyası; 400 TL’den 600 TL’ye yükseldi.

Ombre ve sombre; 3000-3500 TL’den başlıyor.

Saç kesimi; 250 TL’den 400 TL’ye yükseldi.

Kaynakların adedi de 50-60 TL arasında değişiyor.