Kayseri'de domuz sürüsü görüldü!

Kayseri'nin birçok bölgesinde art arda görülen hayvan sürüleri vatandaşları endişelendiriyor. Geçtiğimiz gün Erciyes Dağı'nda da domuz sürüsü görüldü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de domuz sürüsü görüldü!

Türkiye'nin birçok bölgesinde art arda görülen kurt, domuz sürüleri Kayseri'de peş peşe görülmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda İncesu ilçesinde görülen domuz sürüsü bu kez de Erciyes Dağı'nda görüldü. 

Son zamanlarda sık sık görülen domuz sürüleri geçtiğimiz aylarda Tokat’ın Zile ilçesinde kırsal bir bölgede ardından Hacılar ilçesinde ardından İncesu ilçesinde görüldü. Şimdi ise domuz sürüleri Erciyes Dağı'nda görüldü. Hızla koşan domuzlar bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.

Kayseri'de domuz sürüsü görüldü!

Erciyes Dağı'nda yolda görülen domuz sürüsü, ilçe sakinleri ve görenler arasında endişe oluşturdu. 

Hacılar ilçesinde ise yaban domuzu sürülerinin sürekli görüldüğü belirtiliyor. Hacılar Meydan’da yer alan habere göre bağ evlerinde yaşayan vatandaşlar da aç kalan domuzların yer yer sürü halinde soğuk hava ile birlikte yemek bulamaması sonucu bağ evlerinin yakınlarına inmeye başladı. Paniğe kapılan ilçe sakinleri ilgili kurum ve mercilere acilen önlem alınması konusunda çağrıda bulunuyor.