Kayseri'de Çocuklara Ücretsiz Eğlence! – Niloya Geliyor!

Türkiye'nin yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşları hafta sonu Kayseri'ye geliyor. Ücretsiz olan bu etkinlikte çocuklar çok eğlenecek! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Çocuklara Ücretsiz Eğlence! – Niloya Geliyor!

Türkiye’nin yerli çizgi film karakteri Niloya ve arkadaşları hafta sonu Kayseri’ye geliyor. Kumsmall AVM’de düzenlecek ücretsiz etkinlikte çocuklar çok eğlenecek.

7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleri ile büyük beğeni topluyor. Türkiye’nin birçok iline konuk olan Niloya ve arkadaşları; doğru beslenme, kişisel bakım, çevre ve hayvan sevgisi konularında çocuklara eğitici ve öğretici mesajlar verirken, eğlenceli bir zaman dilimi sunuyor.

Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik interaktif gerçekleştirecekleri gösterilerle miniklere keyifli anlar yaşatmak için Kayseri’ye geliyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları 8-9 Haziran tarihleri arasında Kumsmall Alışveriş Merkezi’nde ücretsiz olarak bir araya gelecek. 3 seans halinde gerçekleşecek interaktif gösteriler 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde gerçekleşecek.

Kayseri'de Çocuklara Ücretsiz Eğlence! – Niloya Geliyor!