Kayseri'de Büyük Program Başladı!

Kayseri'de büyük program coşkuyla başladı Büyükşehir Belediyesi'nin kentte mesleki eğitim ve kursların öncü kuruluşu KAYMEK yoğun bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Büyük Program Başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin kentte mesleki eğitim ve kursların öncü kuruluşu KAYMEK yoğun bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakarak yılsonu programına coşkuyla başladı.

Kayseri'de Büyük Program Başladı!

Yılsonu kapanış programı Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 14.00'te coşkuyla başladı. Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından düzenlenen Gençlik Merkezi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nı dolu dolu geçirdi. Gençlere yönelik eğitim hizmetinin yanı sıra onların gelişimleri için birçok faaliyete imza atan KAYMEK Gençlik Merkezleri, başkaları ile iyi ilişki kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, millî ve manevi yönden gelişmiş, şuurlu, vatansever ve başarılı gençler yetiştirmeyi ilke ediniyor.

KAYMEK Gençlik Merkezleri, 2023-2024 eğitim - öğretim yılında YKS hazırlıkta 1040, LGS hazırlıkta 1000 öğrenciye, toplamda ise 5082 öğrenciye hizmet verdi. Kurslarda, akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri, deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, ödev evi hizmeti, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirildi. Bu çerçevede, bugün düzenlenen programla Gençlik Merkezleri Kapanış Programı ile 1 yılı geride bırakacak.

Kayseri'de Büyük Program Başladı!

Programda, KAYMEK Gençlik Merkezleri müzik kulübü öğrencilerinin, türkü dinletisi, halk oyunları gösterisi ve Türk İslam Bilginleri Tiyatro Gösterisi gibi etkinlikler yer alıyor.