Sivas'ta bir ilk yaşandı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor-Sivasspor maçında bir ilk yaşandı. Teknik direktör Burak Yılmaz, genç oyunculara şans verdi. Mehmet Şamil Öztürk, ve Enes Melih Gökçek Süper Lig'de ilk kez forma giydi. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın bu hamlesi taraftardan tam not aldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Sivas'ta bir ilk yaşandı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un, Sivasspor ile oynadığı maçta bir ilke daha imza atıldı.

Sarı-Kırmızılı takımın genç kalecisi Mehmet Şamil Öztürk ve Enes Melih Gökçek,  profesyonel kariyerlerindeki ilk maçına çıktılar. Teknik direktör Burak Yılmaz, genç oyuncuya maçın son dakikalarında şans tanıdı. Bilal Bayazıt’ın sakatlığı nedeniyle kalede Onurcan Piri görev alırken, Yılmaz da genç oyunculara maçın bitimine kısa bir süre kala şans vererek Süper Lig atmosferini yaşamalarını sağladı. Yılmaz, bu hamlesiyle taraftarlardan tam not aldı.

Sivas'ta bir ilk yaşandı - Kayserispor Haberleri

Mehmet Eray Özbek, maça 11'de başladı

Mehmet Şamil Öztürk’ün ve Enes Melih Gökçek'in Talha Sarıarslan ve Mehmet Eray Özbek de genç oyuncular olarak ter döktü. Sivasspor ile oynanan maçta Mehmet Eray Özbek, ilk 11’de başladı. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın bu hamlesi, Kayserispor taraftarları ve spor otoriteleri tarafından tam not aldı.

Sivas'ta bir ilk yaşandı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un en büyük sorunu sakatlık oldu

Kayserispor'da, Sivasspor maçı öncesinde sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekti. Hasan Ali Kaldırım, Ali Karimi, Majid Hosseini, Gökhan Sazdağı, Bilal Bayazit; sarı kart cezalısı Miguel Cardozo ile Ramazan Civelek, bunun yanı sıra kırmızı kart cezalısı Duckens Nazon da, bu maçta Sivasspor’a karşı forma giyemedi.