Kayseri de atağa geçti - İndirim kampanyasına katılanlar böyle ilan edilecek!

Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasına katılan firmalar, Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek. Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerine bu konuda bilgilendirme mesajı gönderdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde..

Kayseri de atağa geçti - İndirim kampanyasına katılanlar böyle ilan edilecek!

Kayseri Ticaret Odası (KTO), Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasına katılan firmaların, Bakanlığın internet sitesinden ilan edileceği açıkladı. 

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında, önce marketlere daha sonra da perakende sektöründeki tüm firmalara indirim kampanyasına katılmaları çağrısında bulunmuştu. 

Bazı zincir marketler, Bolat’ın  çağrısına karşılık vererek, indirim kampanyasına dahil olmuş ve fiyatları sabit tutacağını açıklamıştı. Marketlerden sonra perakende sektöründe pek çok firma da kampanyaya dahil olacağını beyan etmişti.

Pek çok oda ve borsa üyelerini bu kampanyaya katılmaya çağırdı. Kayseri Ticaret Odası da, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle başlatılan kampanyaya tüm Kayserili firmaların katılması çağrısında bulundu.

Kayseri Ticaret Odası’ndan üyelere bu konuda bir bilgilendirme mesajı da gönderildi. Mesajda, “Ticaret Bakanlığı tarafından perakende sektörüne yönelik ülke genelinde geniş kapsamlı indirim kampanyaları düzenlenmesi çağrısı yapılmıştır. Kampanyaya katılım sağlamayacak üyelerimize ait bilgiler Bakanlığın internet sitesinden ilan edilecektir” denildi.

Kayseri’den indirim kampanyasına bazı marketler olumlu cevap verdi. Ancak perakende sektöründeki diğer firmaların indirim yapıp yapmadığı bilinmiyor.