Kayseri'de 22'incisi açıldı! Devamı da gelecek...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde 'Her Mahalleye Bir Spor Okulu' hedefiyle, çok sayıda sivil toplum kuruluşuna spor kulübü kurulmasına yönelik başlatılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Vali Çiçek, bu spor okullarını da ziyaret etmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 22'incisi açıldı! Devamı da gelecek...

Valimiz Gökmen Çiçek'in liderliğinde başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, birçok kurum ve kuruluşa spor kulübü açılmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'de 22'incisi açıldı! Devamı da gelecek...

Her mahalleye spor okulu kurulması için yapılan çalışmalarda şu ana kadar Kayseri'de 22 ERVA Spor Okulu açılırken, diğer mahallelere de spor okulu açılmaya devam edecek.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de başlattığı bu projede spor okullarını ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Kayseri Esnaf Odaları ve Gençlik Spor ERVA Spor Kulüplerini ziyaret eden Çiçek, geleceğin şampiyonları gençlerle bir araya geldi. 

Kayseri'de 22'incisi açıldı! Devamı da gelecek...

'GELECEK SİZLERİNDİR'

Sosyal medya hesabından ERVA Spor Okullarından görüntüler de paylaşan Çiçek şu ifadelere yer verdi:

'Bugün günlerden ERVA Spor Okulları...

Kayseri'de Her Mahalleye Bir Spor Okulu hedefiyle çıktığımız yolda 22'ncisini açtığımız ve diğer mahallelere de açacağımız ERVA Spor Okullarımızdan Jandarma, Kayseri Esnaf Odaları ve Gençlik Spor ERVA Spor Kulüplerimizi ziyaret ederek, geleceğin şampiyonları gençlerimizle bir araya geldik.

Sizlere çok güveniyoruz gençler, gelecek sizlerindir.'