Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!

Tavlusun Mahallesi'nde bulunan gazetecilere ait Basın TOKİ'de son zamanlarda artan hırsızlık olayları site sakinlerini şok etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!

Geçtiğimiz günlerde “Cono Aşireti Kayseri’yi mi dadandı?” başlıklı haberimiz üzerine bayramda bir hırsızlık haberi daha geldi. Kayseri’de Tavlusun Mahallesi’nde bulunan Basın TOKİ’de bayram vakti hırsızlık şoku yaşandı. 

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!
Kayseri Tavlusun’da Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde yapımı tamamlanan Basın TOKİ’de yaşam başladı. Ev sahipleri birçoğu anahtar teslimi sonrasında evine yerleşirken, bir kısmı da eksiklerin tamamlanmasını bekliyor. Eksiklerin tamamlanmasını bekleyen konut sahipleri eşyalarını getirip yerleştirmeye başladı ancak art arda gelen hırsızlık haberleriyle de endişeleniyor.

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!
Site sakinleri son zamanlarda üst üste aldıkları hırsızlık haberleri üzerine tedirgin beklerken sitede güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini dile getiriyor.

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!
Bir site sakinin evine giren hırsızlar buldukları ziynet eşyaları ile birlikte evde bulunan bazı eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Mağdur ev sahibi zararının karşılanmasını talep ederken, güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu dile getirdi.

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!
Kapısı zorlanan başka bir site sakini ise eksiklerin tamamlanmamasından şikâyet ederken, “Biz evimize henüz yerleşemedik. Çünkü tamamlanması gereken eksikleri var. Yetkililer kapımızı kilitlememizi istemiyor fakat eşyalarımızı koyduk evimize. Güvenli bir ortam yok. Böyle sürekli hırsızlık olayları duyunca da diken üstünde oturuyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir an evvel güvenlik önlemlerinin artırılması gerekiyor” dedi.

Kayseri Basın TOKİ'de hırsızlık şoku!Hırsızların özellikle yeni evli çiftleri yeni hedef aldığı gözlemlenirken, teknolojik eşyaları tercih etmemeleri de dikkat çekiyor.