Kavga Ederken, Tüfekle Kendini Vurmuş!

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'nde çıkan kavgada karnından tüfekle vurulan şahsın, kazayla kendini vurduğu belirtildi. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kavga Ederken, Tüfekle Kendini Vurmuş!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde önceki gün çıkan kavgada karnından silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetmişti. Şahsın, kavga esnasında kazayla kendini vurduğu belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Kocasinan İlçesine bağlı Erciyesevler Bozantı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Batuhan Ünlü (27) ile daha önce arkadaş olduğu 3 kişilik bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre kavgaya dönüşmesi üzerine Batuhan Ünlü, karnından vurularak ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kavga Ederken, Tüfekle Kendini Vurmuş!

Olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Batuhan Ünlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri kısa sürede kaçan diğer şahısları yakalayarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çevredeki kamera görüntüleri ve tanık ifadeleri toplanırken, görüntülerde tüfeğin Batuhan Ünlü’nün elinde olduğu ve karşı taraftaki şahısa tüfeğin dipçiği ile vurmaya çalışırken, kazayla kendini vurduğu ileri sürüldü.
Polis ve savcılığın olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.