Milletvekili, 'Devleti Tanımam' dedi

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, katıldığı bir programda sert açıklamalar yaptı. Ataş'ın 'Devlet devletliğini yapmazsa, o devleti ben de tanımam' şeklindeki ifadeleri gündem oluşturdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Milletvekili, 'Devleti Tanımam' dedi

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, seçim programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ‘Devlet devletliğini yapacak, görevini yapacak. Devlet devletliğini yapmıyorsa o devleti ben de tanımam’ şeklinde ifadeler kullandı. 

İYİ Parti Kayseri’de seçim çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da önceki gün yapılan çalışmalara destek verdi. Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok’a övgüler yağdıran Ataş, AK Parti’nin Talas’ta korku içerisinde olduğunu iddia etti. 

Seçimlerde belediyenin tüm imkanlarının kullanıldığını, kendi seçim afişlerine tahammül edilmediğini ileri süren Ataş, şunları söyledi: ‘ Bu paralar kimin? Bu paralar sizlerin cebinden çıkıyor. Kayseri’de bütün caddeleri Sayın Cumhurbaşkanı'nın afişleriyle kendi afişleriyle doldurdular. Bu arkadaşlarla eğer yürekleri yetiyorsa tek başına bağımsız çıksınlar. Görelim bakalım adaylara. Kim oy verecek? Devletin imkanlarını kendilerinden bir çekelim bakalım.’

Milletvekili, 'Devleti Tanımam' dedi

Bu Milletin Parasını Kendi Bekaları İçin Kullandılar

Belediyelerin şirketlerini, personellerini seçim çalışması için kullandığını da iddia eden Ataş, ‘Devlet devletliğini yapacak. Her seçimde benzer sorunlar yaşıyoruz.  Siz devleti temsil ediyorsunuz, herkese eşit mesafede olun diyoruz. Bizim bu sessizliğimizi uysallıktan zannetmeyin. Biz öyle bir yerden geliyoruz ki 'ferman padişahınsa dağlar bizimdir' diyen bir anlayış. Biz huzur bulmazsak hiçbiriniz huzur bulamazsınız. Bizi tanımayanı hiç tanımayın. Devlet devletliğini yapacak, görevini yapacak. Devlet devletliğini yapmıyorsa o devleti ben de tanımam. Burada söylüyorum, helal para ile bu insanların yaptığı kampanyaları, çeşitli oyunlarla, para gücüyle, devlet gücüyle yapmayın’ diye konuştu.