Kapalı Kale Sivas stadını inletti

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, 1200 taraftarıyla Sivas tribünlerini inletti. Ahmet Dirgenali liderliğinde Sivas'a akın eden taraftar, sarı konseptle takımını doksan dakika boyunca büyük bir coşkuyla destekledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kapalı Kale Sivas stadını inletti

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Sivas'ta şov yaptı.

Kapalı Kale, toplamda 1200 kişilik bir taraftar kitlesiyle büyük bir coşku yaşattı. Maçın başından sonuna kadar enerjilerini düşürmeyen Kapalı Kale, Kayseri'den 20 minibüs ve çok sayıda araçla Sivas'a akın etti. Takımın kümede kalmasında büyük rol oynayan Kapalı Kale, sarı konsepte bürünerek takımını yalnız bırakmadı.

Kapalı Kale bunu hep yapıyor

Ahmet Dirgenali'nin liderliğindeki Kapalı Kale, Türkiye'nin dört bir yanına giderek, binlerce kilometre yapıyor. Bu maçta da 38. dakikada yaptıkları 'Samanyolu' tezahüratıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kapalı Kale, doksan dakika boyunca susmadan Sivas tribünlerini bastırdı.

Kayserispor'un gücüne güç katan Kapalı Kale'nin Sivas'taki muhteşem desteği, günü damgasını vurdu. Kayserispor'u yıllardır yaz kış demeden destekleyen Kapalı Kale, sezonun son haftasında takımı skordan bağımsız olarak tribüne davet etti ve bağrına bastı.