Kanal 7 ekranlarında 'Erva Spor Okulları' rüzgarı!

Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bahar Kapıda programı Kayseri'ye konuk oldu. Geçtiğimiz hafta Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan Bünyan Hanımeli Kadın Kooperatifi üyeleri ile çekimler yapan program bu hafta yine valilik bünyesinde kurulan Erva Spor Okulları'nı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kanal 7 ekranlarında 'Erva Spor Okulları' rüzgarı!

Kanal 7'nin sevilen programı Bahar Kapıda bu kez Kayseri'nin kapısını çaldı. Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasatından pazarına, vakitli vakitsiz Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetlerin ekrana geldiği Bahar Kapıda programı bu hafta Kayseri bölümüyle ekrana geldi.Geçtiğimiz hafta kente gelen ekip önce Bünyan Cam Terası'ını görüntüledi. Bünyan Kadın Kooperatiflerini ziyaret eden Bahar Kapıda programı bu akşam da yine Kayseri Valiliği öncülüğünde kurulan Erva Spor Okulları'nı programda tanıttı.

Geçtiğimiz hafta Develi Müftülüğü Erva Spor Okulu'nun açılışı gerçekleştirilmişti. Her mahalleye bir spor okulu mottossuyla çıkılan bu yola kentin merkezi konumlarının yanı sıra ilçeler de dahil oldu. Vali Gökmen Çiçek spor okullarının açılışında gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için mücadeleye devam ettiklerini belirtirken bu spor okullarının da uyuşturucuya karşı mücadelede önemli bir etken olduğunu vurguluyor.

Kanal 7 ekranlarında 'Erva Spor Okulları' rüzgarı!

Spor okulları projesi yerel basında ses getirdiği kadar ulusal basında da yerini alıyor. Vali Çiçek ulusal basında yer alan haberleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Çiçek, ''Geleceğin sigortası'' olarak nitelendirdiği gençlerin madalayalarının da yakında olduğunu, çalışmaya devam edeceklerini ifade ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda TRT ekranlarındaki Alişan ile Hayata Gülümse Programı'na kadın kooperatifler konuk olmuştu. Bu akşam da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bahar Kapıda programı renkli görüntülere sahne oldu. Erva Spor Okulları'nı tanıtan programda gençler spor yaparken yetkili isim de spor okullarının öneminden ve amacından bahsetti.