İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i

Kayserispor ve Fenerbahçe, bugün saat 17:00'de kritik bir Süper Lig maçında karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Kayserispor, yenilmezliğini korumak istiyor. İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İşte Kayserispor'un muhtemel 11'i
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün saat 17:00’de Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'yi evinde ağırlıyor.

Bu sezon evinde yenilgi yüzü görmeyen Sarı-Kırmızılılar, lider Fenerbahçe karşısında taraftar desteğini arkasına alarak 3 puan elde etmeyi hedefliyor.
Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, maç için hazırlıklarını tamamladı. Uçar’ın sahaya süreceği muhtemel ilk 11, Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Majid Hosseini, Joseph Attamah, Hasan Ali Kaldırım, Boa Morte, Kartal Kayra Yılmaz, Olivier Kemen, Ali Karimi, Miguel Cardoso ve Mame Thiam’dan oluşuyor. Takımın önemli oyuncularından Lionel Carole ise, sakatlığından dolayı bu önemli maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ise liderlik koltuğunu korumak ve şampiyonluk yolunda yara almamak için Kayseri deplasmanından mutlak galibiyet amaçlıyor. İki takım arasındaki bu heyecan verici karşılaşma için nefesler tutuldu. 
Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. VAR hakemliğini ise Emre Malok yapacak.