İşte Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe Planı!

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, İstanbul'a 3 puan parolasıyla gidiyor. Sarı-Kırmızılı takım, şampiyonluk iddiası bulunan Fenerbahçe'yi İstanbul'da mağlup ederek, kümede kalmayı garantilemek istiyor. Fenerbahçe-Kayserispor maçı 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

İşte Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe Planı!

Kayserispor, Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak.

Son 2 haftada topladığı 4 puanla kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde eden Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almayı amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Kayserispor'da Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve Ali Karimi'nin sakatlıkları devam ediyor. Pendikspor maçında kırmızı kart alarak Karagümrük karşısında forma giyemeyen Mehdi Bourabia, cezasını tamamladı. Faslı futbolcu, Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alacak. Bunun dışında eksik oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da, tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

İşte Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe Planı!

'Kümede kalmayı garantilemek istiyoruz'

Takım kaptanı Gökhan Sazdağı, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunun altını çizerek, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Galibiyet için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. İyi bir takımız, iyi bir hafta geçirdik. İstanbul'dan galibiyetle ayrılıp, kümede kalmayı garantilemek istiyoruz" diye konuştu.

İşte Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe Planı!

Burak Yılmaz'ın kafasındaki düşünce ne?

Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, bu maçtaki planı, önce Fenerbahçe'yi durdurmak, hızlı ataklarla da galibiyet aramak olduğu öğrenildi. Genç çalıştırıcının özellikle savunmaya ağırlık vermesi bekleniyor. Genç çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Fenerbahçe'ye karşı maça çıkacak. Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 12 Mart Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan maçı Fenerbahçe 4-3 kazanmıştı.