Başkan Ali Çamlı'dan iddialı açıklamalar!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe maçı öncesi, takımın hedeflerini açıkladı. Çamlı, Kayserispor'un, İstanbul'da centilmence bir mücadele verip, galibiyetle ayrılacağını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Habere'de...

Başkan Ali Çamlı'dan iddialı açıklamalar!

Kayserispor, Süper lig'in bitimine 3 hafta kala, tüm maçlarını kazanmayı amaçlıyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çamlı, 'Yılın en güzel, en centilmence maçını oynamak istiyoruz' dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, İstanbul'a 3 puan için gideceklerini belirtti. Başkan Çamlı, takımın iyi bir hafta geçirdiğini ve moral motivasyonunun üst düzeyde olduğunun altını çizerek, 'Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Fenerbahçe maçına da aynı hedefle hazırlandık. Maçı kazandığınız taktirde 3 puan veriyorlar. Her maça nasıl çıkıyorsak Fenerbahçe maçına da aynı şekilde çıkacağız. Centilmence ve hiçbir şüpheye mahal vermeyecek şekilde güzel bir maç oynamak istiyoruz' diye konuştu. 

Başkan Ali Çamlı'dan iddialı açıklamalar!

Başkan Ali Çamlı: Amacımız, yılın en güzel maçını tüm Türkiye'ye izletmek

Kayserispor'un, İstanbul'dan en güzel oyun ile ve en iyi sonuç ile döneceğini vurgulayan Başkan Çamlı, 'Kayseri şehrini en iyi şekilde temsil ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Amacımız, yılın en güzel maçını tüm Türkiye'ye izletmek. Kimin şampiyon ya da küme düşeceği önemli değil. Kayserispor olarak, önümüzdeki sezonun planlamasını düşünüyoruz. Bu hafta Fenerbahçe, ardından da konya ve Sivasspor maçlarında da aynı düşüncede olacağız' ifadelerini kullandı.