İndirim Kayseri'nin ayağına geldi!

Kayseri'de zincir marketler tarafından Ramazan yardım kolileri indirimli fiyatlar ile satışa çıkarıldı. Ramazan kolilerinin indirimli fiyatlarını Kayserili vatandaşlar araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde..

İndirim Kayseri'nin ayağına geldi!

Kayseri’de zincir marketler Ramazan kolilerini indirimli fiyatlarla satışa çıkardı.

Ramazan ayı ile beraber Migros, ŞOK, CarrefourSA ve Happy Center gibi zincir marketler Ramazan kolileri avantajlı fiyatlarla satışa çıkardığını duyurdu. Ramazan ayı ile birlikte yardım paketlerini satışa çıkaran zincir marketler güncel fiyatlarını da listeledi.

Satışa çıkarılan Ramazan kolilerinin içerisinde mutfaktaki her ihtiyacınızı karşılayabilecek yeterlilik ve çeşitlilikte ürünler olduğunu söylememiz mümkün. Kayserili vatandaşlar için güncel fiyat listesini araştırdık.

İndirim Kayseri'nin ayağına geldi!

Migros Market güncel Ramazan kolileri fiyatları neler?

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez ihtiyaçlarını tek bir pakette toplayan Migros avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ürünleri tek tek almak yerine tek bir kolide alarak %35 tasarruf sağlayabilirsiniz. 4 kişilik bir ailenin İftar sofrasında ihtiyaç duyabileceği 13 ürünün yer aldığı Ramazan Bereket paketi 279,95 TL’den satışa çıkarılırken 23 adet ürünün yer aldığı Ramazan lezzet paketi ise 499,95 TL’den satılmakta.

ŞOK Market’te fiyatlar ne durumda?

ŞOK Marketler 13 çeşit ürünün yer aldığı Ramazan kolisi 299 TL’den satışa çıkarılıyor. Paket içerisinde ise en çok tercih edilen ürünler olan un, yağ, makarna, zeytin, şeker ve çay başta olmak üzere çeşitli ürünler bulunuyor.

CarrefourSA’da güncel ramazan kolisi fiyatları nelerdir?

CarrefourSA’dan alınacak Ramazan kolileri içerisinde unlu, yağ, şeker bakliyat ürünleri başta olmak üzere besin değeri yüksek gıdalar içeren 4 koli seçeneği bulunmaktadır. CarrefourSA Ramazan kolisi fiyatları şu şekildedir;

CarrefourSA Kart ile

Klasik Ramazan kolisi 299,90 liradan,

Süper Ramazan kolisi 469,90 liradan,

Mega Ramazan kolisi 549,90 liradan

Lüks Ramazan kolisi 899,90 liradan satışa çıkarırken Axess kartına özel %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Happy Center’da ise 4 farklı paket seçeneği yer alırken 11 ürünün bulunduğu Ramazan koşusu 395 TL’den satışa sunuluyor.

 17 ürünün yer aldığı 3 tip koli ise 695 TL,795 TL ve 995 TL’den satılıyor.