Hayırlı Olsun Bünyan!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Bünyan'a ödenek desteğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Hayırlı Olsun Bünyan!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Bünyan'a ödenek desteğini açıklayarak, 'Hayırlı Olsun Bünyan' dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile daha önce soru önergeleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na ilettikleri Bünyan taşkın koruma ve ıslah çalışmaları ile ilgili ödenek çıktığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya teşekkür ederek sözlerini bitiren Baki Ersoy, 'Hayırlı olsun Bünyan' dedi.

Ödeneğin detayları şöyle; Kayseri-Bünyan Koyunabdal Kasabası Yerleşim Alanlarının Bahçe Deresi Taşkın Kontrolü İnş. sözleşmesi 24.01.2024  tarihinde imzalanan işte 30.01.2024 tarihinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. 

Sözleşmesine göre 19.11.2024 tarihinde tamamlanaca olan işin ihale bedeli 45,999,000 TL'dir.

İş kapsamında; bahçe deresinde 1725 m çift tarafllı taşkın kontrol duvarı, 4 adet menfez ve duvar üstlerine pano panel tel çit yapılarak 1 mahalle taşkın zararlarından korunacaktır.

Hayırlı Olsun Bünyan!