Kimler geldi kimler geçti! Ali Ravcı'dan Seyit İçgül'e, Hakkı Daş'tan Kemal Dulda'ya...

Kayserispor nostalji yazı dizisinde siz değerli okuyucularımız için bugün 2001-2002 futbol sezonundaki kadro ile karşınıza çıktık.

Kimler geldi kimler geçti! Ali Ravcı'dan Seyit İçgül'e, Hakkı Daş'tan Kemal Dulda'ya...

Kayserispor’un 57 yıllık mazisinde kimler geldi kimler geçti.

Futbolculuk hayatının ardından, teknik direktör olan da var yardımcı antrenör olan da. Bazı futbolcular da sportif direktörlüğü tercih ederken, kimileri de tamamen futboldan kopmuş durumda. Bugün Kayserispor nostalji yazı dizisinde 2001-2002 futbol sezonuna uzanacağız. Kayserispor’da o dönem kaptanlığı Seyit İçgül yapıyordu.

Sarı-Kırmızılılar 2001-2002 sezonunda 2.Lig A Kategorisi’ni 9’uncu basamakta tamamlamıştı. Soldan sağa Ayaktakiler: Ali Ravcı, Kemal Dulda, Muharrem Aydın, Erdinç Yavuz, Özden Öngün, Seyit İçgül. Oturanlar: Levent Gündoğdu, Ruşen Duranoğlu, Hakkı Daş, Alper Mehmetoğlu ve Adem Akın.

Kayseri'nin yetiştirdiği büyük değer Seyit İçgül, şu an hayatını Futbol Menajerliği yaparak sürdürürken, yine Kayserili diğer bir isim olan Kemal Dulda da aynı şekilde hayatını teknik direktör olarak sürdürüyor. Kayserili Hakkı Daş da yaşamını Kayseri'de sürdürürken, futbolu bıraktıktan sonra sektörde devam etmedi. O dönem Kayserispor'da forma giyen Erdinç Yavuz da spor kariyerinin bitmesinden sonra iş hayatını atıldı. kaleci Özden Öngün en son Gaziantep FK'da kaleci antenörlüğü yapıyordu. Tayfun Türkmen de şu an Kayserispor'da altyapıdan sorumlu olarak hayatını sürdürüyor. Takımın deneyimli ismi Malatyalı Ali Ravcı da Seyit İçgül gibi sportif direktörlüğün yanı sıra futbolcu menajerliği yapıyor.