Yabancı hastaların yeni rotası Kayseri olacak

Son aylarda Kayseri'ye yurtdışından tedavi olmak için gelen hasta sayısında artış olduğunu belirten Op. Dr. Emre Yurdakul, 'Yabancı hastaların yeni rotası ilimiz olacak.' dedi.

Yabancı hastaların yeni rotası Kayseri olacak

System Hospital doktorlarından Op. Dr. Emre Yurdakul, son aylarda kendilerine müracaat eden yabancı hasta sayısında artış olduğunu ifade etti. Özellikle Afrika'dan gelen hasta sayısında belirgin bir artış olduğunu dile getiren Yurdakul, "Tıp alanında yeterince gelişemeyen birçok ülkeden hastalarımız,  gerek sosyal medyadan gerekse daha önce ülkemize gelen yakınlarından aldıkları bilgilerle tedavi olmak için araştırma yapıyorlar ve bize ulaşıyorlar. Müracaat eden hastalarımızı modern tıbbi yöntemlerle sağlığına kavuşturmakla kalmıyor kültürümüzü ve Kayseri’mizi de tanıtıp ülkelerine yolcu ediyoruz; bizim sağlık kalitemiz, sıcak yaklaşımımız ve uygun fiyatlarımız, misafirlerimizin memnuniyetini artırdığı için kısa zamanda yeni hastaların Kayseri’ye gelmesine vesile oluyoruz.” dedi.

Kayseri'nin gelecek birkaç yıl içerisinde sağlık turizminde önemli bir merkez olacağına inandığını kaydeden Yurdakul, "Sağlık turizmiyle hem ülkemize döviz girişi sağlanıyor hem de dünyada Türk doktorlarına karşı oluşan güven hızla yükseliyor." ifadelerini kullandı.

>>Kurumsal Haber