Vali ve vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar

Haber-Foto: Şeref KAHRAMAN – Kayseri'de Vali Şehmus Günaydın korona virüs denetimi sırasında vatandaş ile ilginç diyalogları güldürdü. Parkta oturan yaşlı bir vatandaşa 'Evden mi kaçıyorsunuz?' diye soran Vali Günaydın'a, vatandaş 'işimiz vardı' diye cevap verdi.

Vali ve vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar

EVDEN Mİ KAÇIYORSUNUZ DİYE SORUNCA…

Korona virüs denetimleri yapan ve yaklaşık 2 saat boyunca esnaf ve vatandaş denetleyen Vali Günaydın, ‘Biz gerekmedikçe evden çıkmayın diye çağrı yapıyoruz, sizlere ulaşıyor mu bu çağrımız?’ diye sordu. Vatandaşlar çağrının ulaştığını söylerken, Vali Günaydın ‘Şimdi işiniz var mı?’  diye sordu. Vatandaşlar işleri olduğunu söyleyince, ‘oturuyorsunuz, evden mi kaçıyorsunuz? İşinizi bitirince evinize gitmeniz daha sağlıklı olur’ dedi.

VALİ, BAŞKANI PASTIRMAYI YEMEKTEN VAZ GEÇİRDİ

Pastırma satışı yapan bir esnaf Başkan Memduh Büyükkılıç’a pastırma ikram etmek istediğini gören Vali Günaydın, ‘Maskeyi ağzından çıkarıp başkanın pastırmayı yemesi 900 TL cezası var’ deyince, Büyükkılıç pastırmayı yemekten vaz geçti.

Yaşlı bir kadın da Günaydın ve Büyükkılıç’a, “Allah ömür versin, kurban olurum tırnağınıza, oğlum kazadan öldü, siz benim din gardaşımsınız, Allah ömürler versin size” dedi.