'ULAŞIM BEDAVA DİYE 'HADİ BİR AĞRI KESİCİ YAZDIRAYIM' MANTIĞI İLE HASTANELERE GİTMEYİN'

Haber-Foto: Şeref KAHRAMAN - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Ulaşım bedava diye 'hadi bir ağrı kesici yazdırayım' mantığı içerisinde aile hekimlerine hastanelere, polikliniğe taşınmanın mantığı yok, bu konuyu da göz ardı etmeyelim, inanın çok faydasını göreceğiz' dedi.

'ULAŞIM BEDAVA DİYE 'HADİ BİR AĞRI KESİCİ YAZDIRAYIM' MANTIĞI İLE HASTANELERE GİTMEYİN'

15 GÜN DAHA AYAKTA YOLCU ALINMAYACAK

Vali Şehmus Günaydın ile kentin en işlek caddelerinde denetim yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 15 gün daha ayakta yolcu almamaya özen göstereceklerini, ulaşım hizmetlerini bu şekilde sürdüreceklerini ifade etti.

Büyükkılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Burada 24 tane daha yeni otobüs aldık ve filomuzu güçlendirerek daha da verimli hale getirdik. Uygun koşullarla hizmetimize devam edeceğiz. Başkanlıktan öte doktor olarak belirtiyorum, ne olur ihtiyaç olmadıkça hastanelere, sağlık merkezlerine gitmeyin, virüsün potansiyel olarak bulunacağı zaten en riskli ortam bu ortamlardır. Ulaşım bedava diye ‘hadi bir ağrı kesici yazdırayım’ mantığı içerisinde aile hekimlerine hastanelere, polikliniğe taşınmanın mantığı yok, bu konuyu da göz ardı etmeyelim, inanın çok faydasını göreceğiz” dedi.