Talasgücü sezonu açtı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Talasgücü Belediyespor, sezon açılışını Sümer Tesisleri'nde yaptığı ilk idmanla gerçekleştirdi. İlk idmana Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da ilk idmanda takımı yalnız bırakmadı.

Talasgücü sezonu açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Talasgücü Belediyespor, sezon açılışını Sümer Tesisleri'nde yaptığı ilk idmanla gerçekleştirdi. İlk idmana Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da ilk idmanda takımı yalnız bırakmadı.  

Yeni sezon öncesi ilk idmanını Sümer'de gerçekleştiren Sarı-lacivertli ekibin, bu idmanına Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın'ın yanı sıra, Talasgücü Belediyespor Başkanı Yunus İloğlu ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mutlu Önal da katıldı.

Yeni transferlerle birlikte tam kadro yapılan ilk idman, düz koşu ile başladı. Daha sonra ısınma hareketleriyle devam etti. Açma-germe hareketlerinin ardından, top çalışmasıyla 1,5 saat süren antrenman sona erdi. Sümer'de idmanlarına devam edecek olan Talasgücü Belediyespor, zaman zaman kendi tesislerinde de çalışmalarını sürdürecek. Lig başlayana kadar yoğun tempoda çalışacak olan ekip, geçen sezon kaçırdığı başarıyı bu sezon elde etmek istiyor.

Yalçın: Her zaman arkanızdayız

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın açıklamasında," Talasgücü Belediyespor olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sağolsun ASKF Başkanımız bize fedakarlık yapıp, bu yıl burada çalışmamamızı sağladılar. Teşekkür ediyoruz onlara da. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Öncekilerin de emeklerine sağlık. Geçen sezon çok güzel bir sezon geçirdik. Play-off'larda kaybettik ama olsun bizim futbolcularımızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. İnşallah bu yıl da kazasız belasız sağlıcakla, güler yüzle bir sezon tamamlamayı ümit ediyorum. Bize düşen Talasgücü Belediyespor'un centilmenliği... Puan almak ikinci sırada. Sporu tam anlamıyla ahlaklıca yapabilmek. Atatürk'ün dediği gibi ben zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı olanı severim. Bizim de gayemiz bu olacak. Arkanızda biz varız. Her türlü başarıda da sizi ödüllendireceğimizi unutmayın" şeklinde konuştu.

İloğlu: Takım değişti hedef değişmedi

Talasgücü Belediyespor başkanı Yunus İloğlu da," Geçen yılki olmayan şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz bu, gayret edeceğiz. Takdiri Allah'a bırakacağız. Kadroda yüzde 70 futbolcularımızı değiştirdik. Takımı daha da gençleştirdik. Genç bir takımla biz varız diyoruz. Takımı değiştirdik ama hedefte değişiklik yok, hedef şampiyonluk dedi.

Aslan: O sene bu sene

Şampiyonluk yolunda "O sene bu sene" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Antrenör Halil Aslan, "Geçen sezon hedefimiz 3.Lig'e çıkmaktı olmadı. İnşallah o sene bu sene olur. Kadroda mecburiyetten dolayı yaptığımız değişiklikler var. Yaş sınırından dolayı yapılan değişiklikler. Takımı gençlertirmemiz gerekti. İnşallah başkanlarımızın da desteği ile, özellikle Mustada Yalçın ve Yunus İloğlu başkanlarımızın destegiyle elimizde gelen gayreti göstererek hedefe ulaşacağız." şeklinde konuştu.