Sedat Kılınç İnşaat Kayseri Gençlerbirliği, çeyrek finalde

Turkcell Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde D grubu son maçında Kocaeli Bayan Futbol takımı ile 2-2 berabere kalan Kayseri Gençlerbirliği, çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde rakip ALG Spor...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri Gençlerbirliği, çeyrek finalde

Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde A, B, C ve D gruplarındaki karşılaşmalar bugün tamamlandı ve gruplarında ilk iki sırayı alarak isimlerini çeyrek finale yazdıran ekipler belli oldu.

Kayseri temsilcisi Gençlerbirliği Kadın Futbol takımı son maçında Kocaeli Bayan Futbol takımı ile 2-2 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdırdı. Kayseri ekibi 3 maçta 1 galibiyet, ve 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Grubu Konak Belediyespor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Kayseri Gençlerbirliği, çeyrek finalde C grubu lideri ALG spor ile karşılaşacak. 

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri Gençlerbirliği kulübünde yapılan açıklamada," İlk defa katıldığımız Turkcell Kadınlar 1. Ligi'nde çok güzel bir başlangıç yaptık Kocaeli Bayanlar klubü ile 2-2 berabere kalarak çeyrek finale kaldık ...
Rakibimiz son şampiyon ve ülkemizi şampiyonlar liginde temsil eden Alg spor kulübü ile oynayacağız.Maçlar D Smartta yayınlanacak " ifadeleri kullanıldı.