Saadet Partisi'nden kadınlara plaket

Saadet Partisi Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen, 'Hayata Değer Katan Kadınlar' etkinliğinde, çalışan kadınları plaketle ödüllendirdi.

Saadet Partisi'nden kadınlara plaket

Saadet Partisi il binasında düzenlenen etkinliğe, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara, İl Başkanı Avukat Baki Coşkun ve Saadet Partisi üyesi kadınlar katıldı.

Plaket töreni öncesinde bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara, kadınların yasal haklarının adalet ilkesi çerçevesinde düzenlenmesi gerektiğini belirterek, "Devletin ve sivil toplumun, iş ve sosyal yaşamda, kadını ve toplumu önceleyen ve destekleyen her türlü çalışmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Bu gün kadını; yazılı-görsel-sosyal medyada, reklamın ve tanıtımın bir unsuru, şiddetin ve tacizin bir mağduru olmaktan çıkarıp, çalışan, düşünen, öğreten, iyileştiren, güzelleştiren, ilham veren yanının görünmesine, bilimin, sanatın, ekonominin, eğitimin, huzur ve barışın, sevginin öznesi olarak ülkemizin yarınlarına olan katkısının desteklenmesine hepimizin ihtiyacı var. Bu açıdan, kadınlarımızın başarılarıyla buluşmak için, sadece 8 Mart’ın değil, her günün değerli olduğuna inanıyoruz." dedi.

KAYSERİ'NİN TEK KADIN TAKSİCİSİ DE PLAKET ALDI

Kara'nın konuşmasının ardından, 2010 yılından bu yana anestezi teknikeri olarak çalışan Fatma Ünal'a, Saadet Partisi Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Zekiye Peköz'e ve Kayseri'nin tek kadın taksicisi olarak çalışan Asiye Çakır'a plaketleri takdim edildi.

Haber Merkezi