Petrescu: Çok etkisiz kaldık

Hes Kablo Kayserispor teknik direktörü Dan Petrescu maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, çok etkisiz kaldıklarını söyledi.

Petrescu: Çok etkisiz kaldık

Petrescu," Tabi ki Fenerbahçe çok güçlü bir takım . Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Belki şampiyon olacaklar. Böyle iyi bir takıma karşı burada oynamak kolay değil. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu yeterli olmadı. Fenerbahçe çok iyi bir takım olmasına rağmen biz biraz daha iyi işler yapabilirdik. Fakat etkisiz olduk" ifadelerine yer verdi.

Petrescu, "Zor bir mücadeleden sonra konuşmanın kolay olmadığını belirterek, “Fenerbahçe bugün hak ettiği bir galibiyet aldı. Maçın başından sonuna oyunu domine etti. Biz oynamamız gerektiği gibi oynayamadık. Üzgünüz” diye konuştu.

“Fenerbahçe’de oynayamadığım için üzgünüm”
1991 yılında Fenerbahçe ile arasında geçen transfer görüşmeleri ile ilgili de konuşan Petrescu, “Üzerinden çok zaman geçtiği için detaylı olarak hatırlamıyorum. Buraya gelmiş ve Fenerbahçe’yle ön sözleşme imzalamıştım. İdmana çıktım Fenerbahçe’yle. Ardından İtalya’ya özel uçakla gittim. Belki farklı olabilirdi oynasaydım. Üzgünüm oynayamadığım için” ifadelerini kullandı.