Özhaseki, Kayserililer Gününü kutladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, her yılın 38. günü kutlanan 'Kayserililer Günü' dolayısıyla sosyal medyadan videolu mesaj paylaştı.

Özhaseki, Kayserililer Gününü kutladı

Mesajında, asırlardır Kayseri'de yaşayan bir ailenin evlâdı olduğunu belirten Özhaseki, "Doğrusu geriye doğru yüzlerce yıldır Kayseri'de yaşayan bir ailenin çocuğu olarak ve 21 yıl Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak Kayserililer Günü'müzü kutluyorum." dedi.

Sanayi ve ticaret şehri olan Kayseri'nin, son yıllarda başka alanlardaki yatırımları ile de ön plana çıktığını kaydeden Özhaseki, "Elbette Kayseri'de ticaret, sanayi canlı, eğitim hayatı 4 üniversitesiyle devam ediyor. Sağlıkta, sporda, kültür sanatta olsun Kayseri, kendi emsali olan şehirlerle yarıştığında ileri gelen şehirlerden birisi. Bir taraftan da hayırseverler şehri olma vasfını Kayseri doğrusu açık ara önde götürüyor. Kayseri, makarr-ı ulema şehri olma vasfını yıllardır üzerinde taşımış, bütün kitaplara geçmiş bir şehirdir. Artık turizmden de istifade eden, Erciyes Dağı ile dünyaya açılan bir Kayseri'den bahsediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde yapılan yatırımlarla şehrimiz yine parlayan bir yıldız olmaya devam edecek. Biz de Kayserili olmakla övünmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Haber Merkezi