Online istişare

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına canlı bağlantıyla katıldı.

Online istişare

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 143.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, canlı bağlantıyla katıldı.

İLÇE BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DE TOPLANTI

Başkan Çopuroğlu daha sonra, Akkışla ve Bünyan ilçe başkanları ve belediye başkanları ile yatırım ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu başkanlığında, her iki ilçenin belediye ve ilçe başkanlarının iştiraki ile gerçekleştirilen toplantıda, ilçelerin genel durumu, yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra 2021 yılında yapılacak olan çalışmalar da masaya yatırıldı. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin sorunları hakkında bilgiler verdiler.

Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Çopuroğlu, büyük ülke olmanın en önemli adımlarından birinin şehrin her noktasına ulaşabilmekten geçtiğini ifade etti.

Kurumsal Haber