Kocasinan'da kırsal mesaisi sürüyor

Kocasinan Belediyesi tarafından 45 kırsal mahallede yapılan sokak güzelleştirmesi, yol yapımı ve alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Kocasinan'da kırsal mesaisi sürüyor

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Belediye olarak yalnız merkez mahallelerdeki değil, kırsal mahallelerdeki çalışmaları da önemsediklerini dile getirdi. Çolakbayrakdar, “Mahallelerimizin her birinin birbirinden farklı ihtiyaçları var. Özellikle kırsal mahallelerimiz tarım, hayvancılık ve ziraatla geçinen mahallelerimizdir. Bu mahallerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemizin bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü adında birimimiz var. Bu müdürlüğümüz bünyesinde; yol yapım, temizlik, taş, camii temizleme, tamirat ekibi gibi ekipler var. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz sadece bu 45 mahallenin ihtiyaçlarına cevap veren bir birimdir. Her geçen gün müdürlüğümüzün hem bütçesini artırıyor, hem de teknik donanımını fazlalaştırıyoruz.” diye konuştu.

Bölgede yeni yaşam alanları oluşturarak, kırsalın yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten olakbayrakdar,  “Hizmetler neticesinde ilçemiz, hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Yatırımlarımızla Kocasinan daha da güzelleşecek ve yenilenecek.” ifadelerini kullandı.