KAYMEK sergileri ilçe ilçe geziyor

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş.'nin sergileri, ilçe ilçe vatandaşla buluşuyor. Medeniyetin Dehası Mimar Sinan sergisi Develi'de, Kâinatın Kalbi Kâbe-i Muazzama sergisi Yahyalı'da ve Erciyes'te Bir Sevda Masalı: Kerem ile Aslı sergisi ise Yeşilhisar'da ilçe sakinlerinin beğenisine sunuldu.

KAYMEK sergileri ilçe ilçe geziyor

KAYMEK’in daha önce vatandaşlarla buluşan Medeniyetin Dehası Mimar Sinan sergisi Develi’de, Kâinatın Kalbi Kâbe-i Muazzama sergisi Yahyalı'da ve Erciyes'te Bir Sevda Masalı: Kerem ile Aslı sergisi ise Yeşilhisar'da ilçe sakinlerinin beğenisine sunuldu.

MEDENİYETİN DEHASI MİMAR SİNAN SERGİSİ DEVELİ’DE

Mimar Sinan’ı tanıtmak ve eserlerini anlatmak amacıyla oluşturulan "Medeniyetin Dehası Mimar Sinan" isimli sergi Develi Sosyal Yaşam Merkezi’nde ilçe sakinleri ile buluştu. Sergide 24 farklı el sanatı branşında 29 eser bulunuyor.

KÂİNATIN KALBİ KÂBE-İ MUAZZAMA SERGİSİ YAHYALI'DA

Kâinatın Kalbi Kâbe-i Muazzama sergisi de Yahyalı’da yoğun ilgi ile karşılandı. Kâinatın Kalbi Kâbe-i Muazzama sergisiyle Kâbe'nin örtüsü üzerinde bulunan Ayet-i Kerimeler, Esma'ül-Hüsnalar, mukaddes kelamlar geleneksel el sanatlarından Maraş işi ile işlendi. Kabe-i Muazzama sergisini ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Sayın Esat Öztürk emeği geçenlere teşekkür etti.

ERCİYES'TE BİR SEVDA MASALI: KEREM İLE ASLI SERGİSİ YEŞİLHİSAR'DA

"Erciyes'te Bir Sevda Masalı: Kerem İle Aslı" sergisi Develi’nin ardından Yeşilhisar’da vatandaşlar ile buluştu. Yeşilhisar Belediye Başkanı Halil Tasyapan'ın da ziyaret gerçekleştirdiği sergiye Yeşilhisar’ın ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

KAYMEK sergileri, ilçelerle buluşmaya devam edecek.

Kurumsal Haber