Kalp krizi geçiren İYİ Partili Yıldız korkuttu

Haber: Fatma ALKAN – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kayseri ziyareti esnasında İYİ Parti Protokol ve Özel Kalem Sorumlusu Yavuz Yıldız kalp krizi geçirdi. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Emine Küçükali, 'Bir an önce sağlığınıza kavuşun esnafın dertleşmeye ülkemin sizlere ihtiyacı var' dedi.

Kalp krizi geçiren İYİ Partili Yıldız korkuttu

Akşener ile birlikte Kayseri’ye gelen İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Emine Küçükali, “Yavuz bey sabah bizi havaalanında karşıladı. Güzel Sohbeti ile İl Başkanlığına gittik. Sade kahvemizi birlikte içtik. Genel Başkanımızı karşıladık ve esnaf ziyaretine başladık. Bir kaç araba arkadan gelirken kıymetli Yavuz Yıldız kalp krizi geçirmiş. Çok üzüldük başkanım çok. Geçmiş olsun. Bir an önce sağlığınıza kavuşun esnafın dertleşmeye ülkemin sizlere ihtiyacı var” dedi.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman da “Emeğini esirgemeyen, İYİ Parti'nin Kayseri'de büyümesi için gece gündüz demeden çalışan abim, geçmiş olsun. En kısa zamanda inşallah eskisinden daha sağlıklı olarak aramızda olacağına inancım sonsuz” diye konuştu.

Yıldız için sosyal medyada onlarca geçmiş olsun mesajı yayınlandı.