ERSOY: BU MEMLEKETTE HALA DARBE SEVİCİLER VAR

Haber: Fatma ALKAN - Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım, Twitter hesabından 'Işıklar yanıyor' notuyla AYM binasının fotoğrafını paylaştı. Yıldırım 'ın bu paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. MHP milletvekili Baki Ersoy, 'Atılan tweet apaçık bir tehdit, ibretlik bir hadisedir. Bu memlekette demek ki hala darbe seviciler var' dedi.

ERSOY: BU MEMLEKETTE HALA DARBE SEVİCİLER VAR

Ulusal bir kanalda canlı yayın konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım, Twitter hesabından "Işıklar yanıyor" paylaşımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy, “Atılan tweet apaçık bir tehdit, ibretlik bir hadisedir. Genelkurmay’da ışıkların yanmasının ne anlama geldiğini bilenler olacaktır. Bu memlekette demek ki hala darbe seviciler var. Şunu bilmiyorlar ki bu milletin iradesi buna müsaade etmeyecek, bundan sonra da etmeyecektir” dedi.

Hangi amaçla bu tweetin atıldığının aşikar olduğunu vurgulayan Ersoy, “Ama bunların arkasında kim vardır, bağlantıları kimdir, nelerdir, mutlaka araştırılması gerekir. Anayasa Mahkemesi’nin başkanlığı toplantı yaptı, bu tweeti atan şahsın istifasının anılması gerekmektedir. Bu normal bir mesaj değildir, bana göre tehlikelidir, ibretlik bir hadisedir. Sonuç ne olur bilmiyoruz ama iyi araştırılmalıdır” diye konuştu.