ERGÜNEŞ'E SON GÖREV

Eski Meclis üyesi, basın camiasının yakından tanıdığı isim olan ve korona virüs tedavisi gören Zekeriya Ergüneş, hayatını kaybetti. Ergüneş son yolculuğuna uğurlandı.

ERGÜNEŞ'E SON GÖREV

Haber: Şeref Kahraman- Kayseri’de bir dönem Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kay-Grup eski Yönetim Kurulu Başkanı olan ve koronavirüs tedavisi gören iş adamı Zekeriya Ergüneş yaşam savaşını kaybetti.
27’inci dönemde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Zekeriya Ergüneş’in 11 Ekim'de covid 19 testi pozitif çıktı. Bir süredir hastanede tedavi altına alınan Ergüneş’in entübe edildiği öğrenildi. Ergüneş koronavirüs ile mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yayınladığı mesajında, “Beraber büyüdüğümüz, AK Parti çatısı altında aynı davaya hizmet ettiğimiz, vakıf ve aşevi çalışmalarını birlikte yürüttüğümüz değerli aile dostum Zekeriya Ergüneş'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Rabbim cennet ve cemaliyle müşerref kılsın. Allah ailesine sabır versin” dedi.
Hayata gözlerini yuman Ergüneş, Hulusi Akar Camii’nde korona virüs tedbirleri kapsamında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ergüneş, daha önce 3 dönem Melikgazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinde çeşitli kademelerde görev aldı.