Emar Grup FK 'da şok istifa

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Emar Grup Futbol Kulübü 'nde tecrübeli teknik adam Ferhat Kurnaz ile yollar ayrıldı. Emar Grup FK ile Kurnaz sosyal medya hesaplarından bu haberi duyurdu. Kurnaz, bu sezon Emar Grup ile 7 maça çıktı. 5 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

Emar Grup FK  'da şok istifa

Sitem ederek, ‘3-5 çakal’ ifadeleriyle göndermede bulunan Kurnaz, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Sevgili dostlar; Tam 1 yıl önce başlayan kader birlikteliğimiz, yine bugün itibarıyla yine ilk günkü olduğu gibi güzel bir resimle aynı güzel duygularımızla birlikteliğimizi sonlandırdık. Uzun ve sıkıntılı gecen bu süre içerisinde tüm paydaşarımızla en iyisini yapmak adına çok çalıştık ve emek verdik. Yapılanlar ve geldiğimiz nokta itibarıyla taktir siz değerli kamuoyunun. Gönül isterdiki hedefe ulaşalım ama olmadı. Nasip, kısmet......ne derseniz sizlerin taktiri. Hayatım boyunca ve çalıştığım her dönemde Allah 'tan başka hiç kimseye eyvallahım olmadı, beklentim de olmadı. Başkan Emre beyle görüşmemizde de çalışırken hep söylediğim bir söz vardı; Benimle ilgili iğne ucu kadar da olsa tereddüt hissettiğim anda bura dahil hiçbir yerde durmayacağımı kendisiyle paylaştım. Görüşmemizde bu hissi hissettiğim için her iki taraf içinde hayırlı olacağını, bu duygularla her iki tarafın da zarar görmemesi adına birlikteliğimize son verdik. Aramızdaki güzel başlayan ve güzel biten o dostluğumuzun 3-5 çakaldan çok daha değerli olduğunu bir kez daha belirttim. Başta Başkan Emre bey olmak üzere 2. başkan Oğulcan Karahan 'a, yönetim kurulundaki değerli dostlara, kulüp çalışanlarımıza ve benim kahrımı çeken sporcu kardeşlerime ve de benimle kader birliği içinde olan teknik ekipteki eski-yeni tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Emar Grup FK 'den yapılan açıklamada ise, “ Takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Ferhat Kurnaz ile yollarımız bugün itibari ile karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Ailemize bugüne dek verdiği hizmetler için kendisine teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Hakan Çiftci